top of page

 FREDAG 23.06 

 

ROMAN FLÜGEL 

Roman Flügel startet sin karriere som produsent og DJ tidlig på 90-tallet. Han anses som en av de største artistene innen techno i Tyskland, vi snakker om både en tungvekter og en pioneer. 

 

CEEPHAX ACID CREW

Sjekk ut galskapen i videoen! London-baserte Ceephax tar oss tilbake til en medieval acid tid, da det fortsatt fantes dinosaurer som 303, Commodore 64, Amiga 500+++ Her går det unna i 8-bits lyder, gjerne over 140 BPM! Bare sjekk ut videoen, ait? 

 

DJ FETT BURGER

Vi booket Hr. Burger i vinter, men på grunn av spysyken valgte vi i samråd med lege å utsette hele opplegget. Folkens! Dette har vi gledet oss til å høre i over et halvt år! DJ Fett Burger, straight from Berlin! -HalvØyas anbefaling! 

RUTON

Ruton skal spille downtempo. Her gjelder det å tune inn hjernen, ellers vil du falle ut. Ruton består av Rub 800 og Tonchius, produsenter og DJs fra Oslo. Nå kommer de på HalvØya med den beste, nypressede undergrunnsmusikken!

Tonje og Ruben2_edited.jpg

 LØRDAG 24.06 

SKATEBÅRD

Skatebård! Festivalens headliner! Dette blir episk! Og mer enn det er det ikke å si om den saken!  

HARD TON

Hard Ton er superproffe og gir alltid 100% av seg selv. Vi kan med sikkerhet si at ingen andre vil piske opp til bedre discostemning enn disse karene her! Det er bare å ta frem sin beste fashion; her kommer Hard Ton fra Venezia. 

MoY

Kristiansands store pop-maskin, Henrik Moy Askildsen, mannen bak Syntax E, Dryads og Twinklehead slipper samme kveld som han spiller hos oss, den eterlengtede elektonika skiven sin "In the rapids". MoY spiller en blanding av psykedelisk symfonisk elektronika. Her blir det stemning!

DEVOL - en aspirerende produsent og DJ som elsker dans, funky rytmer og nestekjærlighet. Med bakgrunn fra Kristiansand og UiA elektronisk musikk har han slått seg rot i den lokale DJ scenen, og er nå klar til å ta Halvøya med storm!

Hans mål med musikken er å produsere og fremføre dansemusikk som ikke bare får dansefoten til å lengte etter bevegelse, men som også berører følelsene, det ekte og genuine i oss. DEVOL tror at groovy dansemusikk er et kraftfullt verktøy for fellesskapsfølelse og samhold, og i år kommer han til HalvØya for å dele av seg selv og skape gode vibber! 

351722209_6251611508220203_9102694645380976044_n.jpg

DJ AlphaDiva

Da vi booket DJ AlphaDiva dreide samtalen seg om bassgangen til "Like A Prayer". Og det er det det handler om; Madonna, ABBA, og alle de gamle slagerne. Vi begynner kvelden med mixer og remixer av kjent pop-musikk i et deilig AlphaDiva-univers!

Hvorfor? Fordi vi ikke tar oss selv så j**** høytidelig, og fordi vi elsker livet!  Vi begynner tidlig og kjører på med party-volum fra første stund! Kl.16:00! ;)

 

 

316205253_216965270679264_1048394745809497856_n.jpg

 LØRDAG 24.06 - BISCENEN

Evy Gee

Evy Gee fra Bergen har bemerket seg på den norske techno-scenen de siste årene. Nå kommer hun til Kristiansand for vise hvorfor. Hadde vært opp til "undertegnede" hadde vi satt hu på repeat :)  Sjekk ut mixen nedenfor!

evygee_edited.jpg

 FREDAG 23.06 - BISCENEN

SkankinOslo - Tall N Skinny, Dr. Roman og Arturas

Ok, dette blir jævlig spennende, for første gang i Kristiansands historie kan vi med dette presentere en basscene: Break beats, Drum and Bass, Jungle, Dancehall, Dub osv.osv. 

I år kommer Tall N Skinny, Dr. Roman og Ars Dada fra SkankinOslo og kjører opplegget hele kvelden

bottom of page