LØRDAG 26.06

DJ Friendly   22:30 - 01:00 

Dj Friendly er en av Norges mest kjente DJs. Han er mest kjent for sin rolle som musikkvert i radiopogrammet "DJ Friendly" på NRK P3. Med sine 3000 sendinger over 18 år, og uttalige opptredener, er han utvilsomt en levende legende!  

images_edited.jpg
nrk_p3_dj_friendly_002_edited_edited_edi
spotify_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg

Ralph Myerz (dj-set)   20:0022:30 

Vi booket like så godt Ralph Myerz første året vi arrangerer lol! Vi hører rykter om at han er i studio og finpusser...   

ralphmyerz_edited_edited.jpg

SoundSAM  18:00 - 20:00

SoundSAM, Kristiansands egen pioneer i toppklasse, som nettopp har sluppet dobbel- albummet "Fighting Infinity", serverer deg ur- råkkende beats av typen svett Elektronika, varm Nu Disco, skitten og techy House, og en og annen episk Deep House, fra en blanding av egne produksjoner og fjerne gulv- fyllere...

spotify_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg
soundsam_edited.jpg

LAPPA & HANS-J B2B 16:00 - 18:00 

 

Lappa og Hans-J måtte stå over i år, men lover å komme tilbake en annen gang. 

Lars-Christian.jpg
Hans2.jpg
images_edited.jpg

SLOTH UK  14:00 16:00  

  

Pete Hurst har stått bak produksjoner som blant annet Treemasons, Sound of the suburbs, World of Sloth and SLOTH UK , og har remikset artister som Madonna, Britney, Fat Boy Slim ++. Med opphav og inspirasjon fra Liverpool og London vil han definitivt sette sitt preg på kvelden!   

images_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg
pete3_edited.jpg

FREDAG 25.06

Karina (The Zoo Project - Ibiza) 23:00 - 01:00

Karina Chaczbabian, kjent under artistnavnene Karina og Lady Ka, er en norsk DJ, musiker og produsent innen house og techno. Ti år på Ibiza som resident DJ på The Zoo Project og flere år i Berlin og New York har satt sitt preg på den karakteristiske musikkstilen hennes. Karinas utvalg av vinyl er forførende, laidback og hypnotisk, med en drivende rytme som får deg ut på dansegulvet! 

Karina_ZooProject.jpg
last%20ned_edited.jpg

Eric Paquet 21:00 - 23:00

AVLYST: Vi prøvde til det siste å få Eric inn i landet, og det var bare få dager unna at Norge hadde på plass system for reisende med coronapass, men vi rakk det akkurat ikke. Men ikke fortvil, Eric kommer til neste år!

eric_edited_edited_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg

DJ Whale & DJ Akipa B2B 18:00 - 21:00

Dj Whale og Dj Akipa herjet klubbscenen på Sørlandnet for omtrent 100 år siden. Nå vil de prøve å mane frem gamle Quartfestival-vibber. Er det overhodet mulig? Får de det til? Fortsettelse følger... 

last%20ned_edited.jpg
helge.jpg
cato_edited_edited.jpg

Freddie 16:00 - 18:00

Freddie, Sørlandets desidert største DJ, en pioneer og veteran i bransjen som  mestrer de fleste sjangere. Sist Freddie spilte techno må ha vært under Scandinavian Techno Festival. Nå får du sjansen til å høre han spille techno på HalvØya. I mellomtiden, hør på den råe miksen her da! PS. Det er ikke lov å spole!

freddie_edited.jpg
last%20ned_edited.jpg

Kenneth Selvsagt 14:00 - 16:00

Den aller aller første mann ut er Kenneth Selvsagt. Selvsagt skal Kenneth være første mann ut! 

kenneth.jpg